Priser

Thai Tradisjonell Massasje (Uten olje)

 

Thai massasje er en gammel behandlingsmetode som har eksistert i mer enn 2500 år. Massasjen kalles også for thai yoga massasje, yoga massasje, thai bodywork, passiv yoga eller assisterende yoga. I Thailand kalles thai massasje for ”nuat phaen boran” som betyr ”massasje fra oldtiden” eller ”gammel massasje”. ”Nuat” står for massasje og ”Boran” kommer fra sanskrit og betyr ”hellig berøring”.Den tradisjonelle thai massasjen kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, noe mange hevder er en unik kombinasjon. Å få thai massasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser samtidig som du mottar akupressur-behandling. Massasjen utføres vanligvis på en matte på gulvet med klær på, og utøveren bruker både hender, føtter og albuer som verktøy under behandlingen. Massasjen kan ta opptil to timer og foregår i en rolig og avslappet atmosfære.

Thai Olje Massasje

 

Thai olje massasje bruker vi 100% rene eteriske oljer kombinert med tøying og dyp massassje.

Aroma Massasje

 

Aromamassasje er en lettere form for massasje. Det arbeides med eteriske oljer som er en del av behandlingen. Eteriske oljer blir utvunnet av forskjellige deler av planter. Den er avstressende og beroligende. Meget bra for deg som trenger å stresse ned. Massasje med eteriske oljer gir fysisk og psykisk velvære. Oljen tas lett opp av huden og gjennom sanseorganer, som lukt og hud, og kroppen vil gjøre seg nytte av de eteriske oljene sammen med massasjen. Moss Massasje Klinikk bruker 100% rene eteriske oljer!

Klassisk Svesk Massasje

 

Den Svenske klassiske massasjen er verdensberømt. Gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerte i skuldre, rygg og nakke. Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig. Muskulering: Mange plager i ledd og muskler kommer fra stramme og spente muskler. Muskulering er en behandlingsform hvor vi jobber direkte på de muskler som er spente og harde. Vi masserer og tøyer ut musklene med en spesiell teknikk. Foruten massasje og muskeltøyninger kan longering, triggerpunkter og myofascialmassasje inngå i behandlingen. Du blir mer bevegelig og kjenner deg mer avslappet. Moss Massasje Klinikk bruker 100% rene eteriske oljer!

Anti-sress Terapi

En balanserende og nedstressende behandling for deg som vil forebygge eller lindre stress. Anti-stress terapi er en selvstendig behandlingsform som bygger på en rekke teknikker innenfor naturmedisinske grener, som nakke- rygg- ansikts-massasje, bruk av ulike typer leire, f.eks. Argil grønnleire, og innpakninger.

Eteriske oljer og varmebehandling , f.eks. infrarød varme. . Behandlingen retter seg mot komplekset stress og stressrelatert problemat. Moss Massasje Klinikk bruker 100% rene eteriske oljer!

Ashiatsu Massasje

 

Ashiatsu er en japansk massasje som kan dateres tilbake til det 12. århundre. I Ashiatsu bruker du dine bare føtter i en kombinasjon av svenske, Myofascial, og komprimering manipulasjoner å manipulere kroppens meridianer (stier i positiv eller negativ energi som er knyttet til ulike deler av kroppen). Ashiatsu gravitasjonskraft fungerer sammen med dype komprimering slag søkt etter føttene og slipper komprimert nerver og stramme muskler. Ashiatsu bidrar også til å forlenge ryggraden og bedre holdning. Dette stimulerer lymfesystemet og sirkulasjons-systemer. Moss Massasje Klinikk bruker 100% rene eteriske oljer!

Varm stein massasje

 

Varm stein massasjeterapi smelter bort spenningen, letter muskelstivheten samt øker blodsirkulasjonen og stoffskiftet. Varm stein massasje reduserer smerter og muskelspasmer, minsker kronisk stress og spenninger og øker fleksibiliteten i leddene. Behandling med Aromassasje/klassisk massasje.

Webdesign by ©Laddawan Thelin